fbpx

Johans time

Proust & Rilke

Tors. 16. sept. 2020 kl. 13.30

Sansning, opmærksomhed, eksistens

Til denne Johans time, som er åben for offentligheden (tilmelding nødvendig, først-til-mølle) kan du opleve Neal Ashley Conrad Things oplæg om Proust, Sara Grabow synger, spiller og fortæller om Rainer Maria Rilke, mens Thue Møller maler til med inspiration fra den franske filosof Maurice Merleau-Ponty.

Neal Ashley Conrad Thing (født januar 1963), fil.dr. (ph.d.) i litteraturvidenskab. Magister i nordisk litteratur. Dansk forfatter, forsker, kursusarrangør, skrivelærer, anmelder, oversætter og foredragsholder.

Sara Grabow er sangerinde, musiker og komponist med en særlig kærlighed for akustik og rum. Sara udgav i 2017 albummet EneRum. Saras sange er fordybende, rolige og meditative, men samtidig maner hendes tekster og præsentationer til eftertanke om mennesket i forhold til det omkringliggende rum.

Thue Møller Hylle er født i 1974 og er uddannet pædagog med speciale i krop og bevægelse. Han har tourneret som bassist med bandet The Burning og har medvirket på tre albums. Billedkunstnerisk arbejder han i primært med tegning og i sort/hvidt på papir, men på det seneste har han også kastet sig over maleriet og over diverse blandformer.

Pga. forsamlings-retningslinjerne, er det nødvendigt at tilmelde sig. Skriv til os på borups@borups.dk, hvis du er interesseret i en gratis billet (først-til-mølle).