fbpx
forfatter afgang elever f19
Forfattereleverne, foråret 2019. Illustration: Andrea Rasmussen.

Afgang

Oplæsning, boglancering & fredagsbar

Fredag d. 14. juni kl. 20 2019

Fredag d. 14. juni inviterer eleverne fra forfatterlinjen til oplæsning, boglancering og fredagsbar i forbindelse med deres afgang.

Deres afgangstekster indeholder en skønsom blanding af de tematikker, de har arbejdet med i løbet af deres semester. De har samarbejdet med Forlaget Korridor om at lave til bøger som lanceres denne aften.

På forfatterlinjen arbejdes der både i genreforløb og med tematikker. På dette semester har tematikkerne været: Nære familierelationer, teknologi, indsamling, storby, kærlighed, erindring, genstande, museum. Flere af tematikkerne har været direkte relateret til deres studierejse, som gik til Istanbul. De havde på forhånd læst Orhan Pamuks roman “Uskyldens Museum”, der fungerer som et meget alternativt “museumskatalog” til et museum i Istanbul ved samme navn, som Pamuk selv har ladet opføre.

Eleverne er: Mervan Erdem, Andrea Rasmussen, Amanda Flensted Zarin, Gard Milde, Jamila Cordeiro, Indiana Haraldsdatter Minde, Uzma Akbari, Line Alsøe Barington og Camilla Sandland.

Ud over deres linjeleder Kristina Stoltz og underviser Elisabeth Skou Pedersen har eleverne haft følgende gæstelærere på besøg i løbet af semesteret: Asger Schnack, Peter Højrup, Ida Marie Hede, Peder Frederik Jensen, Kristina Nya Glaffey, Cyf Frostholm, Adda Djørup og Simon Darø Kristensen (fra Forlaget Korridor).

Det er kl. 20, det er gratis, alle er velkomne, og baren er åben. I kan også allerede komme kl. 19.00 og opleve designlinjens afgangsudstilling: Look at this.

Du kan læse mere om vores forfatterlinje her.