fbpx

Vår 2024

Åbent Hus & Midtvejsvisninger

Fredag 15. marts 2024

Overvejer du at tage på højskole, og kunne du tænke dig at høre mere om vores forskellige kunstneriske linjer, og hvordan det er at være elev på Johan Borups Højskole? Så kom til åbent hus d. 15. marts, når eleverne på forårsholdet 2024 inviterer til midtvejsvisninger i vores smukke palæ, ved Frederiksholms Kanal midt i København.

Du kan møde elever, undervisere og øvrigt personale, se udstillinger og visninger i et vidunderligt mix af kunst, poesi, film, scenekunst, musik og meget andet. Du får en rundvisning af to tidligere elever, vi inviterer dig på vegetarisk aftensmad, og du vil få rig mulighed for at mærke den helt særlige Johan Borups-stemning, når vi inviterer byen indenfor.

Så tag en god ven under armen, og kom i forårsstemning på Johan Borups Højskole! Alle er velkomne (tilmelding – først til mølle).

 

TILMELDING TIL ÅBENT HUS

Da vi har begrænsede antal pladser, skal du tilmelde dig til på borups@borups.dk. Skriv meget gerne i mailen hvilke(n) linjer, du er mest interesseret i at høre mere om – så vender vi tilbage til dig og bekræfter din tilmelding.
Hvis du kommer langvejs fra refunderer vi dine transportudgifter (med offentlig transport) op til 500 kr. (gem kvitteringen).

 

Efterårsholdet starter den 4. august. Der er mulighed for diverse støtteordninger og rabatter, bl.a. Pitstop. Læs mere her: https://johanborups.dk/stoettemuligheder/

Mere detaljeret program følger snarest. Følg med her og på Facebook.