fbpx

Vår 2024

Åbent Hus & Midtvejsvisninger

Fredag 15. marts 2024

~~~ MIDTVEJSVISNINGER ~~~

Eleverne på forårsholdet 2024 inviterer til midtvejsvisninger i vores smukke palæ, ved Frederiksholms Kanal midt i København.

Se udstillinger og visninger i et vidunderligt mix af kunst, poesi, film, scenekunst, musik og meget andet.

Tag en god ven under armen, og kom i forårsstemning på Johan Borups Højskole! Alle er velkomne. (Bemærk at salen er i niveau med trappe, uden elevator).

PROGRAM FOR MIDTVEJSVISNINGER

Kl. 16:00 – Velkomst ved viceforstander Julie
Kl. 16:15 – Fernisering Design + Arkitektur & Kunst
Kl. 17:00 – Oplæsning Forfatter
Kl. 17:40 – Filmvisning Dokumentar
Kl. 18:30 – Vegetarisk aftensmad (50 kr. for gæster)
Kl. 20:00 – Forestilling Teater & Scenekunst
Kl. 21:00 – Koncert Musik
Kl. 22:00 – Fest, dansegulv og hygge (baren er selvfølgelig åben hele aftenen med kolde øl, bobler, øko sodavand og vin)
Kl. 01:30 – Farvel og tak

TILMELDING TIL ÅBENT HUS

Overvejer du at tage på højskole, og kunne du tænke dig at høre mere om vores forskellige kunstneriske linjer, og hvordan det er at være elev på Johan Borups Højskole? Så tilmeld dig vores ‘åbent hus’ ifm. midtvejsvisningerne d. 15. marts. Du kan møde elever, undervisere og øvrigt personale, Du får en rundvisning af to tidligere elever, vi inviterer dig på vegetarisk aftensmad med eleverne, og du vil få rig mulighed for at mærke den helt særlige Johan Borups-stemning, når vi inviterer byen indenfor.
Da vi har begrænsede antal pladser til rundvisningerne, skal du tilmelde dig til på borups@borups.dk. Skriv meget gerne i mailen hvilke(n) linjer, du er mest interesseret i at høre mere om – så vender vi tilbage til dig og bekræfter din tilmelding.
Hvis du kommer langvejs fra refunderer vi dine transportudgifter (med offentlig transport) op til 500 kr. (gem kvitteringen).

Efterårsholdet starter den 4. august. Der er mulighed for diverse støtteordninger og rabatter, bl.a. Pitstop. Læs mere her: https://johanborups.dk/stoettemuligheder/

Mere detaljeret program følger snarest. Følg med her og på Facebook.