fbpx
Kamilla Löfström dansk litteratur anmelder Information kærlighed
Foto: Lizette Kabré

Torsdagstalk

Kærligheden i dansk litteratur

Tors. 3. okt. 2019 kl. 16

Hvordan ser kærligheden ud i årets danske litteratur? Den har i hvert fald fået følgeskab af både moderskabet, faderskabet, fællesskabet og galskaben – hos forfattere som Christina Hesselholdt, Kristina Stoltz, Dy Plambeck, Eva Tind, Caspar Eric, Hanne Højgaard Viemose og Kristian Bang Foss.

Denne torsdag eftermiddag har vi inviteret litteraturanmelder ved Dagbladet Information og ekstern lektor ved Institut for Kunst- og Kulturvidenskab (KU) Kamilla Löfström til at gøre os klogere på kærligheden, som den ser ud i nogle af de mest interessante danske bøger lige nu.

I efteråret sætter Johan Borups Højskole fokus på kærligheden – den romantiske, den platoniske, den familiære, den erotiske… Via litteraturen skal vi dykke ned i alle afkroge af kærlighedens på én gang simple og komplekse væsen. Det gør vi med en række litteraturarrangementer, og det hele kulminerer i HÖST Nordisk Litteraturfestival 25. og 26. oktober.

Dørene og baren åbner 15.30.

Billetter til talken koster 30 kr. + gebyr og købes hos Billetto.

Læs også om talken på Facebook.

Du kan også bestille din billet til HÖST Nordisk Litteratur Festival her. Følg iøvrigt med her, hvor programmet for HÖST offentliggøres løbende.