fbpx

Højskolesang

Syng året ind på Glyptoteket

6. januar 2024 kl. 14.00

Kom og syng med i en god blanding af højtidelig og uformel stemning, når Glyptoteket og Folkehøjskolernes Forening inviterer til nytårssang fra Højskolesangbogen.

Glyptotekets festsal danner rammen om at synge det nye år godt i gang. Omgivelserne i det smukke museum giver både følelsen af en kulturel forankring, men også at både nye og gamle sange kan folde sig særligt ud, når de synges i det æstetiske rum.

På scenen kan du møde en række kunstnere og musikere, der alle har Højskolesangbogen tæt inde på livet. Oplev fællessang og korfremførelser gennem et udvalg af både traditionelle og nyere sange i Højskolesangbogen. Publikum skal således både synge med og lytte. Repertoiret spænder fra Grundtvig til populærkultur i mangfoldige udtryk.

Du kan opleve elevkoret fra Johan Borups Højskole under ledelse af Mads Kronborg. Husorkestret består af Johanne Louise Schmidt, Ole Kibsgaard, Emil de Wall og konferencier Rasmus Skov Borring, og derudover optræder Ida Wenøe og Julie Maria, som begge er komponister til sange i Højskolesangbogen.

Læs mere om arrangementet og find billet her.