fbpx
AFgangskoncert. Johan Borups Højskole. Photo: Malthe Folke Ivarsson

HÖST 2021

AFLYST – Fernisering og performance: Nye Rejsende

Onsdag d. 15. dec kl. 16.00

På grund af smitteudbrud på højskolen er vi desværre nødt til at aflyse udstillingen.

Eleverne fra Nye Rejsende har været på rejser og ekspeditioner for at skabe indhold til deres afslutningsprojekter, og de glæder sig til at vise resultaterne frem til fernisering og performance onsdag den 15. december kl. 16-18.

Caroline har været i Kiruna i det nordligste Sverige. Efterfølgende har hun lavet et broderet fotoværk, der gør forsøg på at væve de mange indtryk fra rejsen sammen.

Cecilia har også været i Kiruna. Med udgangspunkt i rejsens indtryk har hun skrevet en række postkort til forskellige familiemedlemmer, der gør det tydeligt at hendes tekst varierer afhængigt af modtageren.

Johanne har været rundt på skolen med engangskamera for at tage billeder af højskolelivets detaljer.

Herman har været i den polske by Poznan, hvor han har mødt Good Ol’ Blue Eyes og Trener Wiking. Undervejs har han taget billeder på et analogt kamera.

Alberte har haft en pomelo, et blåt reb og et videokamera med til Poznan for at undersøge tid og objekter samt hvad der sker, når man placerer sig et fremmed sted.

Jonna har arbejdet med ’de sidste rejsedages følelser’ og i hendes værk indgår der en helt speciel seng, som du bliver inviteret til at ligge i.

Nis har haft et videokamera med til Sankt Pauli i Hamborg for at dokumentere den unikke kultur i bydelen.

Amalie har også været i Poznan i Polen, hvor hun mødtes med tre kvinder til en snak om, hvad det vil sige at være ung i Polen med udgangspunkt i den nylige stramning af abortlovgivningen.

Svend har også været i Poznan, hvor han har kigget i glas efter gode anekdoter.

Alle er velkomne, men husk gyldigt coronapas.

Vi beder dig om at bruge håndsprit og holde afstand til eleverne og de øvrige gæster.

Du kan læse mere om Nye Rejsende her.