fbpx
Farvel til 10'erne 2010'erne Politikens Poptillæg fest

Politikens Poptillæg x Johan Borups

Farvelfest til 10’erne

Fredag 29. nov. 2019 kl. 19

2010’erne går på hæld, og vi nærmer os år 2020. Det er blevet tid til at sige farvel til et årti. Et årti, hvor poppen regerede og KIDD indtog den danske musikscene med hit efter hit. Et årti, hvor køn, kærlighed og livskriser blev noget vi håndterede via tv-serier. Et årti, hvor vi drak naturvin og så nøgne mennesker performe på Louisiana. Et årti, der fortjener et brag af en farvelfest!

Den fest holder Politikens Poptillæg og Johan Borups Højskole, og du er inviteret! Det bliver kulminationen på årtiet og på Poptillæggets podcastserie om 10’erne. Tag dine venner under armen og lad os skåle for 2010’erne.

Oplev Lucia Odooms kyndige panel på scenen til livepodcast om smagen af 2010’erne med Noma, naturvin og fermenteret hvad-som-helst, live-musik, der tager dig tilbage til starten af 2010’erne (TBA meget snart) og 2010’ernes greatest hits. Bag dj-pulten står Poptillæggets stamgæster Mads Axelsen og Josefine Winding, der har udvalgt de største hits, mens Kristian Karl og Caspar Eric vil spille et særligt 2010’er-hiphop-set.

Billetter koster 49 kr. + gebyr og købes hos Politiken Billet.

Læs mere på Facebook.