fbpx
Byttemarked planter tøj johan borups højskole gro selv bæredygtighed

Gro Selv x Johan Borups

Byttemarked

ONS. 19. FEB. 2020 KL. 16-17.30

Johan Borups Højskoles eventhold og Gro Selv inviterer til byttemarked i forårets tegn!

Konceptet er simpelt: Kom forbi med noget tøj du ikke bruger, læg det på bordene, find noget nyt i stedet. Lidt ligesom et loppemarked, bare uden penge!

As usual, er du også meget velkommen til at komme med planter, frø og stiklinger, som du har lyst til at bytte. Vi sørger for frisk jord og beholder til din kommende plantebaby!

Danskerne køber ca. 13 kg. nyt tøj, hvert eneste år og samtidigt smider vi 8 kg. tøj ud. Modeindustrien er gennemsyret af spild og vores tøjforbrug er en uforsvarlig belastning på klimaet. Så hvorfor bruge jordens ressourcer og de hårdt tjente penge på nyt tøj, når man i stedet kan bytte med hinanden?

I denne SPRING-edition af byttemarked hylder at mere sol og forår er hastigt på vej!! Og vil vil være klar iført det flotteste, byttede antræk. Så hvad end det er blomsterprint, butterflies, babyblue eller en broderet kjole, der gemmer sig i klædeskabet og ikke bliver brugt, så tag det med og byt til nyt! Alle typer af tøj kan dog selvfølgelig byttes på markedet, så længe det er i god stand.

Der vil være forfriskninger til eventet i form af drinks med hjemmelavet sirup.

Skynd dig ind på Facebook og tryk ‘deltager‘.