fbpx
Apollonian Breakdown / Hess is More / Johan Borups Højskole Dicki Lakha Christian Friedländer Henrik Vibskov

Koncert

Hess Is More / Apollonian Breakdown

29. + 30. SEPTEMBER 2020

Hess Is More indtager Johan Borups Højskole med en coronavenlig version af succesprojektet Apollonian Circles. De 2 intime forestillinger finder sted den 29. og 30. september og kan i sin helhed kun opleves online på platformen Apollonian Breakdown TV.

Apollonian Breakdown #1: 29/9 – døre kl. 20 / koncert kl. 21
Apollonian Breakdown #2: 30/9 – døre kl. 20 / koncert kl. 21

Billetpris: 175 kr.
Billet til første koncert
Billet til anden koncert
Online

Det transatlantiske ensemble Hess Is More fortsætter successen med de apollinske cirkler og præsenterer 2 intime forestillinger på Johan Borups Højskole i København.

Iscenesat af instruktør Tue Biering, scenograferne Christian Friedländer og Dicki Lakha og designer Henrik Vibskov.

Med dette kapitel i projektet Apollonian Circles insisterer bandet på at fastholde forbindelsen mellem musikere bosat i København og New York og undersøger rammerne for samarbejde på tværs af landegrænser i en tid med begrænset bevægelighed.

De to koncerter præsenterer en nedskaleret version af Hess Is More, der er befinder sig i både København og New York samtidig som en musikalsk stafet, der krydser Atlanten, hvor det samlede udtryk kun kan opleves online.

Musikken lever mellem det elektroniske og det akustiske og sender hilsener til en række verdenshjørner og genrer som jazz, kraut, dance music, MaPiano, pop, elektronika med mere.

Melodier og visuelle elementer varieres, drejes og sendes i kredsløb, og stemningen klinger af en anden dimension, hvor der er fokus på tid, åbenhed og trance.

Find også eventet på Facebook. Eller læs om scenografien til sidste Apollonian Circle koncert.