fbpx
AKT1 JOHAN BORUPS HØJSKOLE

Radiodrama

AKT1 LIVE

Tirsdag d. 19. FEB. 2019

Vi har æren af at lægge lokale til AKT1 hidtil største liveevent i vores smukke festsal tirsdag den 19. februar. Den anmelderroste forfatter Olga Ravn og svenske konceptdigter Ida Börjel debuterer som radiodramatikere.

Oplev bl.a. Fine Glindvad fra CHINAHs lysende lyddesign, Ellen Hillingsøs uforlignelige replik og Emma Holtens reflekterende spørgsmål, når AKT1 optager to hørespil live med publikum og en kunstnersamtale modereret af den feministiske debattør. Bag mikrofonerne kan man desuden opleve Ida Cæcilie Rasmussen, Charlotte Fich, Sarah Boberg og Christiane Gjellerup Koch mens Niels Erling og Petra Adlerberth-Wik instruerer og Fine Glindvad og Ingvild Njølstad Skandsen designer lydscenografierne.

Feministisk debattør og aktivist Emma Holten taler som en del af programmet med Olga Ravn og instruktør Niels Erling om Ravns nyskrevne monolog og dens forvandling til lyddramatik, og både hørespil og kunstnersamtale bliver efterfølgende udgivet som podcast.

Begge manuskripter udgives i en antologi i samarbejde med Forlaget Kronstork med forord af Emma Holten.

AKT1 er Danmarks lydteater – og et liveoptaget podcast med ny dansk og nordisk radiodramatik af debuterende radiodramatikere med landets bedste teaterfolk.

Arrangementet starter kl. 20. Billetter købes hos Billetto.

AKT1 er støttet af Nordisk Kulturfond, Beckett-Fonden, Dansk Skuespillerforbund, Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Litteratur, Danske Dramatikere og Københavns Scenekunstudvalg.