fbpx
AKT1 radiodrama johan borups højskole 20. september 2020

Radiodrama

AKT1 LIVE – Jubilæumsedition

Søndag d. 20. SEP. 2020

AKT1 RUNDER ET SKARPT (!) HJØRNE MED INTET MINDRE END 100 ORIGINALE HØRESPIL I BAGAGEN. Det er helt vildt, og det fejrer vi med et brag af et event, når vi for anden gang besøger Johan Borups Højskoles smukke festsal. Eventet løber af stablen den 20. september, hvor forfatter Jonas Okholm Jensen (“Så snart man åbner vinduet ud til den populære sol vælter årets første flue ind i rodet2), manuskriptforfatter Eini Carina (“Teenland” og “Lækre til vi dør”), kunstnerkollektivet Blaue Frau og kunstnerkollektivet Logen, debuterer som radiodramatikere til liveoptagelser med højt til loftet.

Oplev bl.a. Tilde Maja Frederiksen og Tammi Øst i en komisk og uendelig venten på en mand og synth/indie-bandet Yörs funklende univers, når AKT1 optager fire originale hørespil live med publikum. Bag mikrofonerne kan man desuden opleve Lue Støvelbæk, Karoline Brygmann og Nanna Skaarup Voss, mens AKT1s kunstneriske leder Niels Erling og Kitt Maiken Mortensen instruerer hørespillene i lydscenografier af Ditlev Brinth, YÖR og Marc Breidfjord.

Alle manuskripter udgives i en antologi, hvilken alle har mulighed for at få med hjem på aftenen.

Praktisk info:

OBS! Grundet Covid19 kan vi kun tilbyde et begrænset antal billetter, så er du interesseret i at deltage, skal du skynde dig at sikre dig billet. Vi følger selvfølgelig myndighedernes retningslinjer og har taget en række forholdsregler for at sikre alles tryghed.

Billetter købes her.

Hørespillet begynder kl. 19.00.

AKT1 er Danmarks lydteater – liveoptaget podcasts med ny dansk og nordisk radiodramatik af debuterende radiodramatikere med landets bedste teaterfolk. Læs mere på AKT1s hjemmesideog på Facebook..

AKT1 er støttet af Nordisk Kulturfond, Beckett-Fonden, Dansk Skuespillerforbund, Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Litteratur, Danske Dramatikere og Københavns Scenekunstudvalg.