fbpx
Forfatters afgang forår 2021

VÅR 2021

Afgangsoplæsning

Tirsdag d. 15. juni kl. 16.30 2021

Vær med, når forårsholdet 2021 på Johan Borups Højskoles forfatterlinje holder afgangsoplæsning. Holdet består af:

Agnete Lyngholm Sandvej

Andrea Maagaard

Jacob Leisner

Johanna Kinnock

Jonna Hansen

Telma Langeland Vold

Tula Marie Åstrand

Eleverne på forfatterlinjen har de seneste uger arbejdet med genskrivninger. Hver elev har fået et udvalg af tekster og visuelle værker og en opgave der lød: skriv det igen! En genskrivning kan pille et andet værk fra hinanden og sætte det sammen på ny. Den kan låne en struktur, en fortæller eller et plot fra en anden tekst. Den kan lade stemmen smitte af eller stemningen – eller lade sig provokere. Det kan være en enkelt sætning, et billede eller en scene man har lyst til at folde ud. Eller det kan være man har lyst til at kaste det andet værk ud af vinduet og gøre alt det modsatte i sin egen tekst.

Denne på én gang åbne og bundne opgave er der kommet 7 fine selvstændige tekstværker ud af, som eleverne derefter har formgivet til små pamfletter i samarbejde med Simon Kristensen fra forlaget Korridor.

Kom og hør dem læse op i eftermiddagssolen på Johan Borups den 15. juni kl 16.30.

Adgang til arrangementet er gratis, men kræver billet, som du finder her, og gyldigt coronapas (test der er max 72 timer gammel, bevis på COVID19-test der er min. 14 dage og max 8 mdr. gammel eller bevis på 1. eller 2. vaccination for min. 14 dage siden).

Vi beder dig om at bruge mundbind, når du er indendørs på højskolen, bruge håndsprit og holde afstand til eleverne og de øvrige gæster.

Du kan læse mere om vores forfatterlinje her.

FIND DIN BILLET HER.