fbpx

Det Levende Bord

Valgfag

bæredygtighed, ANSVAR & AKTIVISME

Hvorfor er mad og fødevarer så væsentlige en del af den grønne omstilling? Hvordan og hvorfor ser vi anderledes på vores forbrug og vaner i fremtiden? For at finde svar på dette skal vi ud af huset og møde nogle af de stærke og seje kræfter, der er med til at ændre kursen på vores madsystemer. Bliv inspireret til samtale og bliv klogere sammen.

Vi skal naturligvis også lave mad, smage på naturvin og fermentere. Alt dette og meget mere skal vi samles om på valgfaget ‘Det Levende Bord’ – hvor vi vil lave mad med sanselighed og begejstring og på den måde komme tættere på vores råvarer.

"... vi vil lave mad med sanselighed og begejstring og på den måde komme tættere på vores råvarer"

UndervisER

Tina er uddannet kok og siden 2019 har hun dyrket sit selvstændige virke med fokus på omstilling, fødevarepolitik og formidling gennem sanselighed og gode madoplevelser. Hendes faglige engagement har ført hende til Kenya, Australien og Hawaii, men dét, der virkelig optager Tina, er udforskningen af lokale råvarer, sæsoner på vores breddegrader og samtalen om, hvordan vi sammen bevæger os ind i nye madsystemer.

Tina Rolle
Tina Rolle