fbpx

nye rejsende

Bellevue fra solopgang og til solnedgang

Blogindlæg posted 03.12.2021

En rejse til Bellevue strand

Min rejse gik til Bellevue strand. 4 dage i træk opholdt jeg mig på Bellevue fra solopgang og til solnedgang. Lokationen var valgt på grund af en tilknytning til stedet gennem besøg i hele min barndom. Intentionen med projektet var at observere stranden over længere tid, for at opleve stedets foranderlighed. Jeg ville lære stranden bedre at kende. Hvad sker der i lyset og hvad sker der i mørket? Hvordan er relationen mellem Bellevue og dens mange forskellige gæster? Hvilke stemninger mærkes hernede?

Medbragt var blot en notes bog og et kamera. Produktet blev et subjektivt stedsportræt, bestående af refleksioner og anekdoter fra stranden, samt en billedserie fra en af badebroerne.

Linjen Nye Rejsende har gennem efteråret arbejdet med diverse kunstneriske projekter med henblik på at formidle rejsen og udtrykke sig med afsæt i rejsen. Her er det Caroline Jerl Blinkenberg, der har lavet et smukt tidsportræt af en badebro ved Bellevue, nord for København:

TILBAGE TIL KANALEN