fbpx
KANALEN sang katrine muff natskygge johan borups højskole
Illustration: Katrine Muff Enevoldsen

Ugens Sang

natskygge

Blogindlæg posted 19.02.2021

Jeg kan tydeligt huske, da jeg blev præsenteret for “Natskygge” for første gang. Det var på et sangskriverophold på Den Rytmiske Højskole i Vig. Jeg forsøgte at synge med og blev ved med at skøjte rundt i melodien og gled op og ned på tonerne – den lærer jeg aldrig, tænkte jeg. Teksten bevæger sig rundt om ordet angst, og jeg følte mig helt desorienteret. Forløsningen i melodiens sidste linjer kom prompte. Som lys for enden af tunnelen! Arme der strækker sig ud mod livet. Jeg lærer den langsomt at kende og for hver gang jeg synger den, kan jeg se mere og mere af den skønhed, der ligger gemt i denne lille perle af en musikalsk mørkevandring.

Tekst: Christian Dorph (2018)

Melodi: Thorbjørn Krogshede (2018)

Læs mere om sangen her.

Af Katrine Muff Enevoldsen
korleder og underviser på Musiklinjen

TILBAGE TIL KANALEN