fbpx
Foto: Anika Lori

Coronakoncert

moi Caprice giver lyd til din karantæne

Blogindlæg posted 25.03.2020

Vi befinder os i en tid, hvor de kulturelle oplevelser udelukkende kan opleves hjemmefra grundet den verdensomspændende Covid-19 pandemi. Heldigvis er der flere ildsjæle, der har taget sagen i egen hånd og valgt at bringe kulturen og lyden af god musik ud til de mange karantæneprægede hjem.

Tirsdag d. 24. marts spillede underviser på Musiklinjen, Michael Møller og hans band moi Caprice digital koncert, som alle kunne få glæde af hjemme i stuerne. Forinden koncertens start kunne folk få lov at ønske en sang til setlisten.

Bandet skulle have turneret Danmark rundt i marts og april, men denne tur blev desværre aflyst qua den herskende Coronakrise.

Du kan nyde tonerne af bandets skønne musik i videoen nedenfor. Ønsker du at støtte musikerne samt initiativet Coronakoncerter, kan du donere et beløb over MobilePay på telefonnummer: 61 66 88 65.

Vil du læse mere om højskolens Musiklinje, kan du klikke her.

DEN DIGITALE HØJSKOLE

Vi vil gerne invitere offentligheden indenfor til  nogle af alle de ting, der foregår i vores digitale højskolefællesskab. På den digitale højskole mødes vi hver morgen kl. 9.00 til morgensang og morgensamling, efterfulgt af undervisning på linjefagene. Vi får også daglige bevægelsestip fra Julie Sass, der har taget Urban Movement indenfor i karantænen. Og så har vi glæde af vores køkken-team Charlotte Grønlykke og Molly Carlsens TV-køkken, der viser opskrifter til lækre billige retter, bagetips og anekdoter. Vi har daglige ’Gør-det-selv-med-Jakob-Pedel’ tips til hvordan man kan fixe og optimere sit hjem, nu når tiden er til det. Vi skal også på CPH:DOX festival, på hjemmebesøg hos elever i karantæne, til Corona-koncerter, til Zoom-fest og ferniseringer. Følg med her på hjemmesiden, på vores facebookside og instagram.

Den digitale højskole – blogopslag, morgensang, opskrifter mm.