fbpx
Maria Karlsen

BOSS PÅ VEJ:

MARIA KARLSEN

Blogindlæg posted 10.06.2018

Faget My Own Boss har budt på mange inspirerende livshistorier, som er blevet skildret gennem både foto, skrivning, video mm. I skabelses processen har eleverne arbejdet sammen på tværs af linjer og interesser, hvor de hver især har bidraget med egne evner. Én af eleverne hedder Maria Karlsen, og hun har gjort sig bemærket ved at bruge sit talent inden for tegning, til at portrættere bosserne på forårsholdet 2018.

Maria kommer fra Tromsø og har gået på Arkitektur og Kunst linjen på Johan Borups Højskole i foråret 2018.

Marias interesse for tegning/kunst startede da hun var lille og husker engang i anden klasse, hvor hun sad på sit værelse og læste et magasin, deri bemærkede hun en meget simpel illustration, som var den der fik hende til at forstå, at det kræver øvelse at blive dygtig – og dér bestemte hun sig for, at hun ville lære at tegne. Efter hun tog den beslutning, er hun bare blevet ved.

Læs hele interviewet med Maria og se de andre flotte illustrationer på My Own Boss’ egen blog her hvor du også kan læse reportagerne fra besøgene hos boss’erne.