fbpx
Brøndby Strand CAFx Arkitekturfestival Johan Borups Højskole

Fernisering

CAFx & Johan Borups – fernisering: Brøndby Strand

Tirs. 6. okt. kl. 16.00-21.00 2020

Nye idéer for urban bosættelse i en udstilling der spejler sig i efterkrigstidens idealer om en utopisk vision for menneske og samfund / Exhibition vernissage. New ideas for urban settlements mirroring postwar ideals and utopian visions in Brøndby Strand.

Brøndby Strand spejler sig i efterkrigstidens etablering af velfærdstaten og nye idéer for urban bosættelse. En utopisk vision for menneske og samfund. Elever fra Johan Borups Højskole har sammen med billedkunstner Albert Grøndahl og Ungefællesskabet fra Brøndby Strand lavet en udstilling og performance der tager sit udgangspunkt fra et igangværende kunstnerisk samarbejde. Her tager en rejse sit udspring i en cirkulær forståelse af arkitektur og samfund, en undersøgelse af den indre og ydre virkelighed i Brøndby Strand.

Live performance af Ungefællesskabet kl. 17.30 v. Safia Nabiyar, Maha Gilani, Ayman Chaykh aka Young keno, Saleha Iram Ashraf

Gratis entré, men reservering af billet er påkrævet, og vi har begrænset kapacitet. Find din billet på Billetto.

Til arrangementer på Johan Borups passer vi på hinanden og holder fysisk afstand. Læs mere om, hvordan vi sikrer trygge kulturoplevelser her.

Læs mere på Facebook.