fbpx

URBAN SPORT

Sommerhøjskole 2021

urban sport sommerhøjskole johan borups sommerhøjskole højskole krop kultur

byen lever

Urban Sport er et af linjefagene på sommerhøjskolen ‘Byen Lever’ – igen i år kan du opleve eller genopleve højskolelivet midt i København fra 28. juni til 4. Juli 2021. Byen Lever er en uge med fordybelse og fællesskab, der på mange måder minder om et almindeligt højskoleår komprimeret ned til én intens uge. På Byen Lever er der fem linjefag at vælge i mellem, de fylder mest i skemaet, men der er også fælles aktiviteter, koncerter, workshops, sol på tagterrassen, dyp i kanalen og ture ud i København osv. Du skal have en cykel for at kunne deltage på sommerhøjskolen.

Byen Lever Urban Sport Johan Borups Sommerhøjskole

linjefaget: urban sport

2020 var året hvor Urban Sport, i takt med at landet lukkede ned, virkelig tog fart. Rundt omkring i byens parker, på pladser, til lands og til vands kunne man fornemme at flere og flere fik øjnene op for hvad træning i byrummet kan. Netop det fænomen skal vi dykke ned i og undersøge med vores egne kroppe.

I løbet af ugen vil vi arbejde kreativt med bevægelse i byens rum og vi vil løbende dygtiggøre os i træningsplanlægning – således at I til sidst på ugen har fået værktøjer til selv at ligge urbane træningsprogrammer.

I kommer til at møde de professionelle trænere og vi skal have pulsen op med løbe- og tekniktræning, dyrke forskellige former for styrke- og crossfittræning, stå på SUP Boards og alt muligt andet. Underviser er blandt andet Julie Sass, cand. scient i idræt, højskolelærer og SUP instruktør.

"Vi skal have pulsen op med løbe- og tekniktræning, dyrke forskellige former for styrke- og crossfittræning, stå på SUP Boards og meget mere"
Sport og spirit
Julie Sass SUP Johan Borups Højskole
Julie Sass, kursusleder og underviser på Urban Sport

praktisk info

Som udgangspunkt sover deltagerne hjemme, ligesom man gør når man går på et almindeligt højskoleår. Men der vil i denne uge være en unik mulighed for at tilkøbe overnatning i fælles sovesal på højskolen, dette foregår efter først-til-mølle-princippet, kontakt kursuslederne eller kontoret og hør nærmere. Hvis du ikke har et sted at bo i Købehavn og gerne vil have eget værelse kan du overnatte billigt på Danhostel Copenhagen City, som ligger 200 m. fra højskolen, du finder info om Danhostel her.

Skolen er åben fra tidlig morgen til sen aften, og vores kvalitetskøkken serverer alle måltiderne, spændende og sund mad fra hele verden.

Når du har tilmeldt dig her på siden, sender vi dig en bekræftelse på at du er optaget på kurset. Herefter modtager du en FI-kode,  som du betaler gennem din netbank.

Ved framelding senest en måned før kursusstart returneres kursusgebyret fratrukket 500 kr. i administrationsgebyr. Det samlede kursusgebyr returneres med 50% ved framelding mindst 14 dage før kursusstart. Ved framelding mindre end 14 dage før kursusstart eller udeblivelse fra kurset returneres kursusgebyret ikke.

Det er muligt via Europæiske Rejseforsikring at tegne en afbestillingsforsikring.

Du skal være fyldt 18 år for at kunne deltage i kurserne.

OBS! Det er vores klare forventning, at sommerhøjskolen gennemføres. Skulle det alligevel vise sig, at vi må aflyse, betaler vi naturligvis hele kursusprisen tilbage.

TILMELDING OG PRIS

Prisen for ugen er 3.800,- og 1.800,- for tidligere Johan Borups elever på lange hold. Er du studerende kan du få 500,- i rabat.  Vil du vide mere, så kontakt kursuslederne Katrine Muff og Julie Sass på mail borups@borups.dk eller ring til kontoret på 33123445.

Tilmelding

Højskolesangbogen Johan Borups Højskole
Det Levende Bord - Valgfag