fbpx
Litteraturen samler ind 2020

Litteraturen samlede ind

Danmarks kærligste litteraturarrangement

Nyhed posted 10.03.2020

Lørdag formiddag åbnede Johan Borups Højskole op for et hav af gæster i alle aldre, da skolen lagde hus til hele to scener til Danmarks kærligste litteraturarrangement  Litteraturen Samler Ind.

Intet mindre end 180 frivillige forfattere, skuespillere, journalister og arrangører havde valgt at stille op i den gode sags tjeneste, hvor der i år blev samlet ind til projektet 5 Skoler, der bygger og driver skoler ved den syriske grænse.

Arrangementet blev skudt i gang med en live transmission direkte fra skolebørnene i Syrien efterfulgt af oplæsninger, musik og samtaler fra flere af landets allerbedste etablerede, men også nye stemmer. Heriblandt var der bl.a. at finde  Copenhagen Phil, Jesper Stein Larsen, Yasmin Mahmoud, Kim Fupz samt højskolens skønne underviser på forfatterlinjen Ida Marie Hede.

Gennem billetsalg, donationer,  salg af kaffe og kage og meget mere, blev der i løbet af dagen samlet hele 175.000 kr. ind.

Vi er meget stolte af det flotte resultat og ikke mindst taknemmelige for de mange gæster, der valgte at lægge vejen forbi vores højskole og støtte op om samt deltage i Litteraturen Samler Ind. Er du nysgerrig efter at læse mere om lørdagens program og de mange optrædende, der var i blandt, kan du læse mere her.