fbpx

Folkelig Forelæsning

Emil Midé Erichsen: SKØNHEDEN

Torsdag d. 17. nov. 2022 kl. 16.00-17.30

Talk med Emil Midé Erichsen om skønheden i alle dens former: Naturens skønhed. Skønheden i sammenhold og fællesskab. Skønheden i det simple og om sin farfar Troels Kløvedals evne til at finde romantisk skønhed i de mindste ting.

Det kommer til at handle om at dyrke noget af al den skønhed, der er værd at passe på, at give sig selv tid til at se og opdage skønheden i hverdagen, og om det skønne i at vi ikke alle sammen er ens.

Emil Midé Erichsen (f. 1990) er sejler, forfatter, foredragsholder, podcasttilrettelægger, folkeprofessor ved Johan Borups Højskole – og kendt fra TV 2-programmerne ‘Kurs mod fjerne kyster’ og ‘Kurs mod danske kyster’, hvor han tager på eventyrlige sejladser med sin familie. Passionen for at sejle går nemlig igen hos hele Emils familie. Ligesom Emils far Mikkel Beha voksede op på Nordkaperen med sin far, Troels Kløvedal, har Emil arvet glæden ved sejlads fra hans forældre.

Billetter: 100,- (inkl. gebyr) via Billetto

Gratis billetter: 

Er du studerende, på overførselsindkomst, eller medlem af Johan Borups Skolekreds kan du få en gratis billet: tilmelding først til mølle: borups@borups.dk

Emil Midé Erichsen er folkeprofessor v. Johan Borups Højskole og følger efter Lucia Odoom, Anne Lise Marstrand-Jørgensen og Adam Holm i det 1-årige, honorære professorat. Professoratet er til for at bringe videnskabelig, kunstnerisk og politisk elitekultur i kontakt med den brede folkekultur og oplysning. Emil holder den sidste af sine tre folkelige forelæsninger/talks om SKØNHEDEN i efteråret 2022.