fbpx
pigment og maleri

GRATIS

Pigmentworkshop med Erik Peitersen

Nyhed posted 16.10.2024

Vil du lære mere om teknikker inden for maleri og pigment?

Så meld dig til workshop med Erik Peitersen 28, 29., 31. oktober og 1., 4., 5. november 2024.

Det er gratis at deltage i workshoppen, der finder sted på Johan Borups Højskole midt i København, og du får endda inspirerende morgensamlinger og en lækker højskolefrokost hver dag! Undervisningen finder sted kl. 9.00-15.30.

Vi har begrænset antal pladser, så meld dig til med det samme – så giver vi hurtigst muligt svar på, om du har fået en af pladserne.

Du bliver undervist sammen med eleverne på Arkitektur & Kunst-eleverne på Johan Borups Højskole, og udover et grundigt fagligt indblik i, hvordan man arbejder med maleri og pigment, får du også et unikt indblik i, hvordan det er at være elev på højskolen.

Om workshoppen

På workshoppen skal vi sammen undersøge forskellige maler-teknikker. Vi skal lære forskellige tricks, som kan være en genvej, til at male på nye og spændende måder. Vi skal eksperimentere med både olie og akrylmaling samt med tør-pigment, blandet med utraditionelle bindemidler som f eks. øl og cola, for at undersøge, hvordan pigmenterne ændrer karakter, alt efter hvordan vi bruger dem. Vi vil lege med forskellige benspænd og teknikker og se hvad der opstår på vores papir og lærreder.

Om Erik Peitersen

Erik Peitersen er kunst- og skiltemaler med en bred erfaring indenfor kunst, håndværk, scenografi, undervisning og meget mere. Han har tidligere undervist på bl.a. Johan Borups sommerhøjskole og Det Kongelige Danske Kunstakademi i København. 

OM ARKITEKTUR & KUNST

På Arkitektur & Kunst skaber vi med hænderne og arbejder analogt – vi tegner, bygger, hugger, støber, maler, skriver, fotograferer og meget mere. Gennem alle disse værktøjer øver vi os i at give vores ideer form og udtryk, og undersøger hvad der sker i krydsfeltet imellem arkitektur og kunst.

På linjen er vi optagede af de omgivelser, vi befinder os i, både de nære og de fjerne. Vi tager ud og ser på byens rum og spændende landskaber, går til talks, performances og udstillinger. Vi bruger tid på at undersøge steder og forholde os til hvilke fortællinger, de bærer på. Det gør vi for at kunne snakke om stedets iboende kvaliteter og behandle det og dets væsen med en dybere forståelse. Her øver vi analysen og registreringens kraft til at se sammenhænge og kontraster, og vi inddrager teori, filosofi og andre verdenssyn. Vi arbejder med bæredygtighed og forholder os til diskussioner om klima, hvad det er for en fremtid vi skal skabe, og hvad kunsthåndværkeren og arkitekten kan bidrage med i denne sammenhæng.

LÆS MERE HER

TILMELDING TIL WORKSHOPPEN