fbpx

Dans & Improvisation

VALGFAG

kropslige erkendelser

Gennem dans og improvisation etablerer vi et levende og kropsligt rum, hvor alle kan være med. Uanset om du har danset hver dag siden du var to, eller om du mest vugger for dig selv i de sene nattetimer på klubben. Vi insisterer på dansen som et rum, hvor du kan være dig selv og bidrage med alt, hvad der er dig.

I timerne tager vi udgangspunkt i improvisationspraksisser som Gaga og kontaktimprovisation, men inkluderer også teknikker fra den moderne dans, release teknik og floor work. Desuden vil der være elementer af åndedrætsarbejde, meditation og body-work. Gennem disse praksisser får vi mulighed for at arbejde med dansen som et undersøgende rum, der kan åbne op for kreative processer og lede til nye kropslige erkendelser. Vi skal svede, grine, lytte til god/dårlig musik, trække vejret dybt, og forhåbentlig også blive klogere på, hvad en kropslig praksis er.

Jeg glæder mig til at danse med jer!

"Vi insisterer på dansen som et rum, hvor du kan være dig selv og bidrage med alt, hvad der er dig."
Underviser Sebastian Kahr Rasmussen

Underviser

Sebastian Kahr Rasmussen er uddannet danser og koreograf fra DDSKS i 2015. Gennem dansen som praksis vender han tilbage til kroppen; dens allermest velkendte mønstre såvel som fysiske og mentale grænser. Undervisningssituationen er interessant, fordi det er her alle kan være med til at undersøge dansens potentialer. Dansen bliver et ritual, hvor vi i fælleskab undersøger kroppen og væren i verden på ny.