Opskrifter
Anna-Marias Blomkål A La Sevilla
Blogindlæg posted 12.02.2020
det skal du bruge (TIL 4 pers.):
1 blomkål
5 fed hvidløg
Olivenolie
Salt og peber
Citron økologisk, fintreven
skal heraf og saft af 1/2
Sådan gør du:
Blomkålen skylles og deles i mindre stykker. Blancheres (ned i spilkogende saltet vand i et par minutter). Tages op og dryppes af i en sigte, eventuelt duppes tørt med et viskestykke.
Varm et ordentligt skvæt olivenolie op på en stor pande. Tilsæt blomkålsstykkerne og lad dem riste godt igennem, sammen med de pressede hvidløg, salt og peber. De skal ikke blive brune, blot få lidt farve og “ falde lidt sammen”.
Tilsæt reven citronskal og saft. Smag til igen for at finde ud af, om retten mangler mere salt, peber eller syre.
Buen provecho! Fra Johan Borups køkkenteam