fbpx

timelærer til ‘Nye Rejsende’

Vi søger en lærer til linjefaget ‘Nye Rejsende’ fra januar 2023.

”På Nye Rejsende kommer du til at gå på en kunstnerisk linje, hvor du lærer at omdanne dine indtryk til kunstneriske udtryk”, skriver vi her på hjemmesiden. ”På linjen skaber vi dokumentarisk arbejde ud fra fælles og individuelle rejser. Vi arbejder med fotografi, video, lyd og tekst. Igennem fortællinger stiller vi spørgsmål og søger det usete med afsæt i personlige, levende skildringer af steder og karakterer som er en del af det verdensbillede, der omgiver os.”

VI FORESTILLER OS:

En lærer med baggrund f.eks. i visuel antropologi, evt. en videregående studerende. Levende interesse for respektfulde kulturmøder, og erfaring med at gøre rejsens indtryk til kunstnerisk udtryk, er afgørende egenskaber. Som lærer på ’Nye Rejsende’ kommer du til at planlægge undervisning og rejser sammen med linjelederen, ligesom du bliver en del af højskolelivet med måltider, morgensamlinger, aftenarrangementer og fællesskab af alle slags. Stillingens omfang svarer til ca. 40% af fuld tid. Vores højskole ligger i det centrale København ved Frederiksholms Kanal. Eleverne ”bor” på højskolen de fleste af døgnets vågne timer, men skolen har ingen senge, så eleverne sover ude i byen.

Læs mere om ’Nye Rejsende’ her

Motiveret ansøgning og CV sendes til borups@borups.dk. Eventuelle spørgsmål rettes til samme e-mail. Ansøgninger læses løbende indtil den rette person er fundet.