fbpx

Stipendier til unge med minoritetsetnisk baggrund

FRIPLADSER TIL UNGE MED MINORITETSETNISK BAGGRUND

På Johan Borups Højskole er der på Efterårsholdet 2022 mulighed for at unge med minoritetsetnisk baggrund, kan få en friplads og komme 4 mdr. på højskole gratis, midt i København. Johan Borups Højskole er en kunstnerisk højskole, som ligger ved Frederiksholms Kanal lige over for Christiansborg. I kraft af vores beliggenhed har vi nogle af landets dygtigste undervisere og gæstelærere. Skolen er også et kulturhus med koncerter, talks, debatter og litteraturfestival. Det er en unik mulighed for at skabe sig et netværk og få et kvalificeret pusterum til at åbne for sin kreativitet, få ny inspiration og finde ud af, ad hvilken vej man vil gå.

Et stipendie dækker et semester – undervisning, materialer, refugietur, og tre daglige måltider.

Johan Borups Højskole er åben fra tidlig morgen til sen aften, og vi har morgensamling, morgen-, middags- og aftensmad hver dag, samt masser af aftenarrangementer på skolen (bemærk at vi ikke har sovepladser).

Du kan læse meget mere om højskolen her på vores hjemmeside: johanborups.dk Er du interesseret i et stipendium, så send snarest en mail med emneordet ’Stipendieplads” til borups@borups.dk. Fortæl om dig selv og din baggrund, og hvilken  linje du er interesseret i og hvorfor netop du skal tildeles stipendiet af fonden. Har du spørgsmål er du selvfølgelig også velkommen til at skrive til os. Semesterstart d. 3. aug. 2022 og afslutning d. 20. dec. 2022.

Der findes forskellige kulturelle og socioøkonomiske barrierer, der gør, at nogle grupper og enkeltpersoner ikke har mulighed for at komme på højskole, vi vil rigtig gerne have at højskolerne skal være for alle. På Johan Borups Højskole arbejder vi for en mangfoldig elev og personale sammensætning så vi i stigende grad kan afspejle det samfund vi lever i. Stor tak til Foghts Fond, Davids Fond samt Folkehøjskolernes Forening i Danmark der stiller fripladserne til rådighed og støtter op om stipendiepladserne.