fbpx

Sommerhøjskole info

Højskole om sommeren midt i København

SOMMERhøjskole MIDT I KØBENHAVN

Ved Frederiksholms Kanal, med udsigt til Christiansborg, ligger Johan Borups Højskole i et smukt palæ fra midten af 1700-tallet. I sommerferien kan du gå på sommerhøjskole i en uge fyld med faglighed, inspiration, afslapning, højskolesang, talks, udstillinger og andre kulturelle oplevelser, dejlig mad – og måske en svømmetur i havnen!

Det er en helt bevidst prioritering at Johan Borups Højskoles køkken skal ligge i den absolutte superliga. Vores køkkenchef Charlotte Grønlykke har mange års erfaring ud i det gastronomiske, bl.a. fra selvstændig restaurantdrift og er kendt som kogebogsforfatter. Køkkenet serverer dagens tre hovedmåltider – og lidt lækkert ind imellem – og alle måltiderne er inkluderet i ugeprisen. Der serveres spændende, varieret og sund mad fra hele verden, også for vegetarer, allergikere o.a. Vi spiser ikke blot for at blive mætte – vi spiser for at få oplevelser.

I sommeren 2023 holder vi et sommerkursus.

 

SOMMER PÅ JOHAN BORUPS 24.-30. juli 2023

Brug en uge af din sommer på at skabe, synge, danse og skrive og oplev – eller genoplev – højskolelivet midt i København, vi holder sommerhøjskole i slutningen af juli. 

Sommerhøjskolen byder på både faglig fordybelse og inspiration, men også masser af fællesskab og hygge – som et almindeligt højskoleophold, men kogt ned til en uge!

Læs mere om ugen, program og praktisk information her.

Johan Borups Højskole
Foto: Malthe Ivarsson