fbpx

Sommerhøjskole info

Højskole om sommeren midt i København

SOMMERhøjskole MIDT I KØBENHAVN

Ved Frederiksholms Kanal, med udsigt til Christiansborg, ligger Johan Borups Højskole i et smukt palæ fra midten af 1700-tallet. I sommerferien kan du gå på sommerhøjskole i en uge fyld med faglighed, inspiration, afslapning, højskolesang, talks, udstillinger og andre kulturelle oplevelser, dejlig mad – og måske en svømmetur i havnen!

Det er en helt bevidst prioritering at Johan Borups Højskoles køkken skal ligge i den absolutte superliga. Vores køkkenchef Charlotte Grønlykke har mange års erfaring ud i det gastronomiske, bl.a. fra selvstændig restaurantdrift og er kendt som kogebogsforfatter. Køkkenet serverer dagens tre hovedmåltider – og lidt lækkert ind imellem – og alle måltiderne er inkluderet i ugeprisen. Der serveres spændende, varieret og sund mad fra hele verden, også for vegetarer, allergikere o.a. Vi spiser ikke blot for at blive mætte – vi spiser for at få oplevelser.

I sommeren 2022 holder vi et sommerkursus.

 

FLYT VERDEN 4.-10. juli 2022

Hvordan arbejder en humanitær nødhjælpsorganisation og hvordan kan du selv være med til at gøre verden til et bedre sted som frivillig, aktivist og debattør. Tag på sommerhøjskolen ‘Flyt Verden’ sammen med Læger uden Grænser d. 4.-10. juli 2022 og find ud af det!

Læs mere om ugen, program og praktisk information her.

Flyt verden læger uden grænser msf johan borups højskole
Foto: Cécile Desaint