fbpx

FRIPLADSER

TIL UNGE MED NYDANSK BAGGRUND

Nyhed posted 27.11.2019

På Johan Borups Højskole er der på Forårsholdet 2020 mulighed for at tre unge med nydansk baggrund, kan få en friplads og komme 6 mdr. på højskole gratis, midt i København.

Johan Borups Højskole er et kreativt og kunstnerisk mødested, som ligger ved Frederiksholms Kanal lige over for Christiansborg. I kraft af vores beliggenhed har vi nogle af landets dygtigste undervisere og gæstelærere. Skolen er også et kulturhus med koncerter, talks, debatter og litteraturfestival. Det er en unik mulighed for at skabe sig et netværk og få et kvalificeret pusterum til at åbne for sin kreativitet, få ny inspiration og finde ud af, ad hvilken vej man vil gå.

Et stipendie dækker et semester – undervisning, materialer, studietur, og tre daglige måltider.

Johan Borups Højskole er dit hjem, mens du går her: Skolen er åben fra tidlig morgen til sen aften, og vi har morgensamling, morgen-, middags- og aftensmad hver dag, samt masser af aftenarrangementer på skolen (bemærk at vi desværre ikke har sovepladser). Du kan læse meget mere om højskolen her på vores hjemmeside: johanborups.dk

Er du interesseret i et stipendium, så send snarest, og senest 5. december 2019 kl. 12.00, en mail med din ansøgning og emneordet ’Stipendieplads” til borups@borups.dk. Fortæl om dig selv og din baggrund, og hvilken linje du er interesseret i og hvorfor netop du skal tildeles stipendiet af fonden. Har du spørgsmål er du selvfølgelig også velkommen til at skrive til os.

Semesterstart søndag den 5. januar 2020 og afslutning lørdag den 20. juni 2020.

Stipendiet er skattepligtigt, og du skal selv huske at oplyse beløbet til SKAT som B-indkomst

Tak til L.F. Foghts Fond, Husmanns Fond og Aage og Johanne Louis Hansen fonden der yder støtte og uddeler og stiller disse stipendier til rådighed for unge med nydansk baggrund.