fbpx

Info om linjer

Johan Borups Højskole Generel Info

Kunstnerisk OG NORDISK

På Johan Borups Højskole arbejder vi med arkitektur, kunst, litteratur, scenekunst, dokumentarfilm, design og musik. Vores undervisere er aktive kunstnere, og vi møder hinanden som hele mennesker.

Johan Borups Højskole er et hjem og en tryg ramme for vores arbejde med de kunstneriske fag. Vi spiser alle måltider sammen, vi synger sammen og vi mødes hver dag til morgensamling. Vi stiller krav til hinanden, for vi er trygge ved hinanden og synes, at det er OK at fejle.

Vores smukke palæ ved Frederiksholms Kanal, midt i København, er et pulserende mødested for alle slags mennesker. Vi blander os i det københavnske kulturliv, vi debatterer, vi har en aktivistisk tilgang til vores projekter og vi dyrker urban sport.

På din linje er du dedikeret til det, du brænder for. Og du bliver tæt knyttet til de andre elever på linjen. I vil være mellem 12-20 på din linje, og der er omkring 100 elever på hele højskolen.

Vores tre sprog, svensk, norsk og dansk, kommer du til at høre i en skøn blanding. Lige i begyndelsen vil du måske synes, det er svært at forstå de to andre sprog, men du skal ikke være bange: Det tager kun nogle uger, før du vil forstå de nordiske sprog – og du vil nyde dem. Her på højskolen ser vi det nordiske som en måde at være forskellige på – ikke en måde at være ens på!

Du kan vælge at melde dig til et halvt eller et helt år. Vi starter nye hold lige efter nytår (forår/vår) og lige efter sommerferien (efterår/høst). Der er åbent for tilmeldinger, frem til der er fyldt op på den enkelte linje, herefter kommer du på venteliste.

sådan BLIVER dU OPTAGET
LIVET PÅ HØJSKOLEN
PRAKTISK INFORMATION

“Her på højskolen ser vi det nordiske som en måde at være forskellige på – ikke en måde at være ens på.”

VORES LINJER

Læs mere om Johan Borups linjer her:

DESIGN
TEATER & SCENEKUNST
ARKITEKTUR & KUNST
DOKUMENTARFILM
FORFATTER
MUSIK

Johan Borups højskole generel info