Generel info

Johan Borups Højskole Generel Info

KREATIV OG NORDISK

Johan Borups Højskole har en klar kreativ profil. Lærerne har udover deres arbejde på højskolen en aktiv karriere indenfor arkitektur, kunst, teater, journalistik, litteratur, design, sport, musik og dokumentarfilm. Johan Borups Højskole er et pulserende mødested for spændende mennesker.

På din linje er du dedikeret til det, du brænder for. Og du bliver tæt knyttet til de andre elever på linjen, I vil være mellem 10-20 på din linje og omkring 90 elever på hele højskolen. Vores tre sprog, svensk, norsk og dansk, kommer du til at høre i en skøn blanding. Lige i begyndelsen vil du måske synes, det er svært at forstå de to andre sprog, men du skal ikke være bange: Det tager kun nogle uger før du vil forstå de nordiske sprog – og du vil nyde dem. Her på højskolen ser vi det nordiske som en måde at være forskellige på – ikke en måde at være ens på!

“Her på højskolen ser vi det nordiske som en måde at være forskellige på – ikke en måde at være ens på.”

VORES LINJER

På Johan Borups Højskole kan du vælge mellem 8 linjer. Læs mere om de forskellige linjer her:

DESIGN
DOKUMENTARFILM
TEATER & SCENEKUNST
ARKITEKTUR & KUNST
URBAN MOVEMENT
FORFATTER
MUSIK

Johan Borups højskole generel info

Valgfag

Udover dit linjefag har du også fællesfag og valgfag. Valgfagene kan du bruge til at afprøve helt andre sider af din kreativitet og nysgerrighed. Eller du kan bruge valgfagene som udbygning af din linje. Du kan læse mere om de forskellige valgfag her.

Du kan vælge at melde dig til et halvt eller et helt år. Vi har også et antal pladser til 12 uger. Vi starter nye hold lige efter nytår (vår/forår) og lige efter sommerferien (efterår/høst). Der er åbent for tilmeldinger frem til der er fyldt op på den enkelte linje, herefter kommer du på venteliste.

sådan BLIVER dU OPTAGET
LIVET PÅ HØJSKOLEN
PRAKTISK INFORMATION